Vanavond, zondag 11 juni 2023, staat de jaarlijkse Xbox Games Showcase op het programma! Kijk je met XBNL mee?

Het seizoen van de shows is officieel begonnen! Voorheen bekend als de E3, tegenwoordig onder de paraplu van het Summer Game Fest. Ook Xbox is van de partij met een showcase. Op zondag 11 juni 2023 om 19:00 uur staat Phil Spencer (CEO Microsoft Gaming) met zijn team op de digitale planken om nieuwe games aan te kondigen en bekende games van een releasedatum te voorzien. Het beloofd een flink spektakel te worden, met direct aansluitend ook nog eens een Starfield Direct, waarin we alles over de nieuwe game van Bethesda te weten komen. Kortom, deze show wil je bijwonen en vanuit XBNL zullen we de show dan ook gaan uitzenden.

Kijk met ons mee op Twitch

We zenden de Xbox Games Showcase en Starfield Direct uit via Twitch. Je kunt onze uitzending hier bekijken. Om 18:30 uur zullen we de showcase gaan voorbespreken. We zullen onder andere bespreken wat we hopen te zien. Ook zullen we jullie verwachtingen bespreken:

Je kunt jouw verwachtingen nog inzenden door onder dit bericht te reageren of in het showcase kanaal van onze Discord.

  • Om 18:30uur starten we de voorbespreking;
  • Om 19:00 uur kijken we live de Xbox Games showcase samen met de XBNL-community;
  • Aansluitend zullen we ook de Starfield Direct kijken;
  • Er vanuitgaande dat beide showcases in totaal rond de 2 uur duren, verwachten we ergens tussen 21:00-21:30 uur met XBNL een nabespreking uit te zenden.

De nabespreking doen we uiteraard samen met jullie, de XBNL-community! Je mag onze livestream op Twitch joinen en je vreugde of teleurstelling met ons delen.

Kijk je met ons mee? Wij hebben er in ieder geval veel zin in!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties