Ontwikkelaar van Life is Strange kondigt nieuwe game ‘Jusant’ aan

Tijdens de Xbox Games Showcase 2023 zagen we ook een nieuwe aankondiging van het team van DON’T NOD. Wat hebben de ontwikkelaars van Life is Strange en Tell me Why voor de xbox-community in petto?

We kennen de studio natuurlijk van hun verhalende games en ook met de nieuw aangekondigde Jusant mogen we weer een emotioneel en meeslepend avontuur verwachten.

Het spel vertelt een verhaal zonder gesproken dialogen en gebruikt in plaats daarvan omgevingsverhalen, oude meubels en brieven om de speler te informeren over de wereld en zijn lore. Jusant moet een zogenaamde ‘meditative action-puzzle climbing game’ worden en bovenstaande trailer geeft hier alvast een eerste indruk van. Het spel bevat ook een metgezel genaamd Ballast die de speler helpt op hun reis naar de top van de toren.

Het is nog niet bekend wanneer de game exact uitkomt. De ontwikkelaars hebben laten weten dat zij de game in de herfst van 2023 uit willen brengen. Jusant verschijnt op de Xbox Series X|S en is vanaf release via Xbox Game Pass te spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties