Naast de Games with Gold komen er ook weer wat nieuwe games in de Game Pass. Dit zijn de komende games

We hadden er al een teaser van gezien maar het klopt dus. Vanaf 1 oktober komen er zes nieuwe games bij waaronder Wolfenstein: The New Order.

Wolfenstein: The New Order

We gaan op pad met steroïde bom BJ Blazkowicz. Hij wordt wakker in 1960 en merkt dat de Nazi’s de planeet hebben overgenomen. Maar voor hem is de oorlog nog niet voorbij. Hij gaat samen met het verzet de strijd weer aan.

Metro 2033 Redux

We leven in Moskou in het jaar 2033. Een hele generatie is onder de grond grootgebracht. Spelend als Artyom, een inwoner van Metro Station city, ga je op pad door het uitgebreide metrostelsel van de stad. Overal loert het gevaar in de vorm van nucleair misvormde beesten en vijandige groepen.

Westerado: Double Barreled

Cowboys, wapens en een mysterie, dat zijn de sleutelwoorden in deze door de spaghetti western geïnspireerde actie game. Nadat een bandiet je familie heeft uitgemoord ga je op weg om hem te vinden en je familie te wreken.

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Met de bekende LEGO figuren speel je een game die geïnspireerd is door de Indiana Jones films. Het is vechten en bouwen in de jungle van Zuid-Amerika.

Shantae: Half-Genie Hero

Magie, meppen en transformen, daar draait het om in deze platformer.

Split/Second

De stad staat op het punt opgeblazen te worden. Bruggen storten in, gebouwen veranderen in stofwolken en auto’s worden in stukken geblazen. Dat is de wereld van Split/Second, een race-game die je door een stad heen laat razen.

Forza Horizon 4

De opvolger van Forza Horizon 3 neemt je mee naar het Verenigd Koninkrijk en laat je door de vier seizoenen van het jaar neem scheuren. Check onze review over deze game ook even.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties