Warhammer 40K Darktide binnenkort ook op Xbox te spelen

De game is al een klein jaartje op de pc te spelen en binnenkort mogen de Xbox-spelers er ook mee aan de slag. Wanneer komt de game naar ons platform en wat mogen we er van verwachten?

Tijdens de Gamescom 2023 is Warhammer 40K Darktide voor de Xbox aangekondigd. Warhammer 40K Darktide is een brute actieshooter dat zich in het Warhammer-universum afspeelt. Als speler is je missie om de stad Tertium te heroveren van hordes vijanden. Er is een grote hub waar je allemaal interessante NPC’s kunt ontmoeten en jouw character kunt verbeteren, waarna je vervolgens weer op pad gaat om missies te voltooien. De game kent enorm lekker actie en is bovendien in co-op te spelen.

Jouw personage, jouw speelstijl

Creëer je eigen, unieke personage en pas de fysieke uitstraling, stem en afkomst aan. Kies je klasse om te bepalen welke unieke eigenschappen en vaardigheden je in de strijd kunt gebruiken. Word je een doorgewinterde veteraan van het keizerlijke leger, een scherpzinnige buitenstaander of een felle fanatiekeling? De keuze is aan jou.

Geëvolueerde gevechten

Gebaseerd op het erfgoed van de uitstekende handgevechten van Vermintide 2, Warhammer 40,000: Darktide voegt intense WH40K-vuurgevechten toe. Krijg de balans tussen afstands- en handgevechten onder de knie terwijl je door een overvloed aan vijanden vecht. Voel de impact van elke slag, zwaai en snede van een kettingzwaard of schroei wat vlees met een lasgeweer.

Red Tertium van de ondergang

Stap in de gewelddadige, dystopische wereld van Warhammer 40,000. Van kokendhete industriële fabrieken tot de vervallen wateronderhoudszone, geteisterd door constante zure regenval. De Tertium-kolonie is een harde en meedogenloze plek, zelfs in de beste tijden. Je moet de fanatieke inquisitie dienen door missies te ondernemen om de bedreigingen uit te roeien die in de diepte van de koloniestad op de loer liggen of te sterven tijdens het proberen.

Overwin onvoorspelbare uitdagingen

Pas je aan de wispelturige veranderingen van chaos aan met omstandigheden, mutatoren die een spontane uitdaging aan je missie toevoegen. Je team moet leren zich aan te passen, nieuwe tactieken toepassen en hun uitrusting aanpassen om deze meedogenloze uitdagingen te trotseren.

Warhammer 40K Darktide verschijnt op 4 oktober 2023 en is op Xbox Series X|S te spelen. De game van Fatshark zal tevens vanaf release in de Xbox Game Pass beschikbaar zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties