Ferme, maar geruststellende woorden van de Director of Publishing van Baldur’s Gate 3. De planning is nog steeds dat de veel geprezen game in 2023 op de Xbox zal verschijnen.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik afgelopen weken ook wel eens getwijfeld heb. Zou Baldur’s Gate 3 dit jaar nog wel naar de Xbox komen? De toezegging afgelopen zomer heeft mij ervan weerhouden de game voor Steam of PlayStation te kopen, in de wetenschap dat ik BG nog dit jaar op mijn favoriete platform zal spelen.

De dagen beginnen inmiddels wel te tellen en in de Xbox Party’s afgelopen weken, kwam geregeld de vraag voorbij of de game nog wel zal komen dit jaar. Hoe dan ook, de twijfel was er, niet alleen bij mij. Gelukkig is er Twitter om ons gerust te tellen:

De vraag die dan dus overblijft: wat is dan een goed moment voor een aankondiging? Alle grote shows zijn geweest, met uitzondering van The Game Awards, want die staat pas voor 7 december 2023 op de planning. Zou Larian Studios tijdens deze show de aankondiging doen: ‘Bedankt Geoff voor de GOTY-award, we zijn er trots op en oh ja, vanaf morgen is de game ook op de Xbox Series X en Xbox Series Potato te spelen’. Crowd goes wild! Of wordt het gewoon een simpele tweet?

Weet je wat. Laten we gewoon ff een poll er in klappen. Hoe en wanneer wordt Baldur’s Gate 3 voor Xbox aangekondigd?

Hoe wordt Baldur's Gate 3 voor Xbox aangekondigd?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Misschien heb je wel een ander idee voor een mooie aankondiging. Laat het dan even in de comments weten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties