Het is op zich niet nieuw dat Xbox en Bethesda aanwezig zijn op de GamesCom, maar in tijden van annuleringen en fysieke events die vallen (zoals de E3), is dit toch wel een lichtpuntje voor de aankomende gamesconferentie.

Het is eind augustus weer tijd voor de GamesCom! We zijn als redactie al bezig om onze perskaartjes te bemachtigen en er voor te zorgen dat weer (video)verslag kunnen doen van al het pracht en praal in de Koelnmesse (daar waar GamesCom wordt gehouden). Tenminste, pracht en praal moet nog blijken want na een paar jaar corona en vorig jaar een hybride event, is het nog maar de vraag hoe vol de beursvloer is. We merken aan de hand van de E3 dat het organiseren van een fysiek event toch z’n financiële nadelen heeft ten opzichte van een goed gefabriceerde online stream.

Over anderhalve maand gaan we jullie van reportages voorzien zodat je zelf kunt oordelen of GamesCom er leuk uit ziet of niet. We gaan natuurlijk ook onze vrienden bij Xbox bezoeken en wie weet scoren we ook nog goodies! Het is ons een beetje onbekend wat we mogen verwachten aan games op de beursvloer, maar we schatten in dat we wel met Forza aan de slag kunnen gaan en wie weet is er een speelbare versie van Starfield (ik mag toch hopen van wel, 2 weken voor de launch).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties