Er zijn hier en daar wat concept arts gelekt van Mass Effect 4, maar er zijn nu ook wat meer details bekend. 

De uitgever Electronic Arts (EA) heeft nog maar weinig concrete dingen gedeeld over de franchise, maar er lijken nu toch wat details naar de buitenwereld te sijpelen. Zo zou de release datum vóór eind maart 2016 zijn (heeft iets met het fiscale jaar te maken waarschijnlijk).

Bioware, de ontwikkelaar, of eerder level designer Jos Hendriks, gaf een kleine teaser via Twitter dat Mass Effect 4 heel wat stevige gevechten zal leveren aan de spelers. Hij vertelde in ferme woorden dat het combat systeem werkt en dat zijn vijanden simpelweg het script niet volgde. “Well that combat certainly works. I just got my ass handed to me,” Klinkt goed niet? Een zelflerend systeem misschien?

  Ook de Senior Development man Chris Wynn gaf dit aan:

Volgens geruchten zal deel 4 plaatsvinden in het Helius Cluster en zal het de gebeurtenissen uit de Mass Effect trilogie gaan opvolgen. De speler heeft als missie om al reizend door het Cluster, aliens te lijf te gaan en zo een thuisfront te vinden voor de mensheid. Verdere geruchten en details gaan over de gameplay. Zo kan je waarschijnlijk met een jetpack springen, een betere cryo-beam en laser kanon. Wederom het dialogen systeem wordt aangepast waar de uitkomsten ‘extremer zijn’ (nog nooit gehoord natuurlijk). Maar goed, Bioware moet nog het één en ander bevestigen hierover en dat zal vast tijdens de E3 gebeuren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments