Terwijl No Man’s Sky aan alle kanten op de PS4 aan het falen is en niet aan de eerder opgewekte verwachtingen voldoet, komt er een nieuwe game die dit misschien wel doet.

Op pc en Xbox One komt de game Astroneer uit. Het is het verhaal van een space avonturier die werelden in het verre heelal verkent. De game bevat zeer diverse werelden, base crafting, het vinden van resources en nog veel meer. Elke wereld waar je een bezoek aan brengt kan veranderd worden met de tools die je hebt.

De ontwikkelaar beschrijft het zo:
Astroneer is een game die over wonderen gaat. De mensheid kan sinds kort reizen naar andere sterrenstelsels. Dit zorgt voor een space-editie van de bekende Gold Rush. Jij speelt een astroneer, een goudzoeker uit de toekomst die rijkdom en avontuur zoekt. Het is een game van bouwen en ontdekken.

De game bevat een online co-op mode waarin je tot met vier spelers tegelijk werelden kan ontdekken. Op 16 december zal de game via het Xbox Game Preview Program te koop zijn. De game zit nog steeds in de vroege ontwikkelfase en men hoopt in dit Program genoeg feedback te krijgen waarmee men de game kan uitontwikkelen om uiteindelijke ergens volgend jaar de definitieve versie op de markt te kunnen brengen.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
MaTriX
MaTriX
6 jaren geleden

Ziet er geweldig uit.