Opnieuw grote uitbreiding voor No Man’s Sky

No Man’s Sky blijft nieuwe content toevoegen. In No Man’s Sky Echoes kun je nieuwe avonturen beleven. Check de trailer!

No Man’s Sky gaat alweer een tijdje mee. De game kent eindeloos veel mogelijkheden om te exploreren, te bouwen en avontuur te beleven. No Man’s Sky kent een enorm goede basis, zoals je ook destijds in de XBNL-review hebt kunnen lezen.

No Man’s Sky is duidelijk geen game voor casual gamers. De game is perfect voor space-nerds die bijvoorbeeld ook verknocht zijn aan Elite Dangerous. Voor de overige gamers is het ook echt een aanrader, je moet er even inkomen, maar dan heb je een kneiter van een game te pakken waarin de mogelijkheden oneindig zijn en je prima een eigen stijl kunt kiezen.

XBNL-review No Man’s Sky (2018)

De ontwikkelaars zijn echter nog lang niet klaar met No Man’s Sky. Zij hebben deze week een nieuwe gratis update uitgebracht. De nieuwste gratis update van No Man’s Sky, genaamd “Echoes”, introduceert een geheel nieuw robotachtig verhaallijn om te onderzoeken, inclusief achtergrondverhalen, technologieën en beloningen, waaronder de geheel nieuwe modulaire Multi-Tool staf. Ook zijn de ruimtegevechten volledig herzien. Benieuwd hoe dat uitpakt? De trailer geeft een een mooie indruk!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties