No Man’s Sky: Origins, de volgende mega-update

No Man’s Sky is sinds z’n release in 2016 nu al twee keer met een grote patch gekomen. De eerste om de game te fixen, de tweede om nieuwe dingen toe te voegen en nu is het tijd voor de derde.

De game, die ook in de Xbox Game Pass te vinden is, wordt na jaren nog altijd goed ondersteund. De derde mega-update is nu hier. Wat zit er allemaal in?

Er zijn nieuwe planeten, sterren en landschappen. Allemaal met meer variatie dan wat we tot nu toe gewend waren. Daar hoort ook nieuw leven bij. Nieuwe diversiteit als het gaat om flora en fauna. Ook nieuwe buitenaardse wezen die graag ontdekt willen worden.

Grafisch zijn er ook een heel aantal verbeteringen doorgevoerd. Om te beginnen bij wolken, de rendering is veel beter gemaakt en de wolken die vanuit de ruimte worden gezien kloppen nu ook bij de atmosfeer van de planeet. Er is al met al meer variatie in kleur aangebracht, nieuwe belichtingen en een hoger detail. Ook is er meer te vinden op planeten. Van actieve vulkanen tot grote mysterieuze buitenaardse gebouwen. Dit allemaal is vanaf nu ook vast te leggen met de nieuwe foto-modus (hoe kan het ook anders?)

Hiernaast zijn er nog veel meer nieuwigheden toegevoegd. Check hiervoor de volledige beschrijving van de update op https://www.nomanssky.com/origins-update/.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments