Alhoewel Bethesda tegenwoordig het ene succes na het andere heeft behaald met gave games die zij uitbrengen, staat er nog geen nieuwe Elder Scrolls op de planning.

Volgens Pete Hines, de vice-president van marketing bij Bethesda is de studio nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten rondom Fallout 4. De hele studio van Bethesda is hiermee druk aan het werk, want Fallout 4 moet weer net zo fantastisch worden en zo veel nerdgasms afleveren als Skyrim heeft gedaan.

Hierdoor zegt Hines dat we voorlopig echt niets gaan horen rondom een nieuwe Elder Scrolls game. Dit is uiteraard zeer treurig nieuws, waar ik mijn zwarte jurk voor uit de kast heb gehaald. Ookal is Skyrim in 2011 uitgekomen en is Fallout 4 pas 2 maanden geleden aangekondigd kon ik niets anders dan stiekem hopen dat er in 2016 weer iets fantastisch op ons zou staan te wachten.
Wat gelukkig wel weer positief kan worden geïnterpreteerd is dat Hines zegt dat het team van Bethesda voorlopig niet klaar is om te vertellen welke game zij op de planning hebben staan na de release van Fallout 4. Hier is dus wel degelijk uit op te merken dat ze al ideeën hebben met betrekking tot een nieuwe (Elder Scolls?!) game.

Gelukkig kun je bij Fallout 4 ongelimiteerd levelen en zal het spel voor eeuwig doorgaan. Dat betekent dat wij ons nog wel even kunnen vermaken tot de nieuwe aankondiging van Bethesda. Wij moeten nog even sterk zijn, maar wie weet brengt 2016 ons toch wel meer goeds.

FUS RO DAH!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments