Seizoen 15 van Fallout 76 krijgt casino praktijken

Fallout 76 krijgt vanaf 5 december een nieuw seizoen genaamd ”The Big Score”. Wat mag je verwachten?

Het nieuwste seizoen van Fallout 76 draait helemaal om ‘The Big Score’ met de release van ‘Atlantic City – Boardwalk Paradise’, brengt Seizoen 15 een heleboel beloningen naar Fallout 76.

Met de start van Seizoen 15 kunnen spelers S.C.O.R.E. verdienen door Fallout 76 te spelen en in-game uitdagingen te voltooien. Hiermee klim je in de rangen en ontgrendel je nieuwe cosmetica. Flaneer over de boulevard met nieuwe outfits zoals de Diamond Dress of de Conqueror Power Armor Paint. Breek een kluis vol consumables en valuta open of voeg zelfs nieuwe meubels toe aan je C.A.M.P.!

Allemaal leuk en aardig, deze promotieleuzen die ik hierboven zet, maar is dit wat de game echt nodig heeft? Het doet ons denken aan New Vegas, maar het ziet er zo ontzettend outdated uit dat ik het bijna vergelijk met New Vegas op graphics gebied.

Fallout 76 was helaas ook één van de redenen om Fallout te noemen als franchises die ooit goed waren en daarna zijn vervallen. Met Fallout 76 was de start ontzettend slecht, maar de support en latere updates voegden gelukkig wel veel toe. In de kern bleef het echter een hele middelmatige ervaring en dat lijkt niet te worden ontstijgt met updates als The Big Score.

Soms moet je een franchise laten gaan en verder werken aan iets nieuws. Of dit nu Fallout 5 is of een compleet nieuwe IP, ik weet het niet. Starfield was ook al middelmatig. Bethesda moet flink aan de slag om de oudere reputatie weer enigszins op de rit te krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties