Bethesda deelt eindejaarsupdate van Starfield en plannen voor 2024

Het jaar is bijna ten einde en dat was voor Bethesda reden genoeg om terug te blikken op hun grootste game van het jaar: Starfield. En dat deed men niet alleen met een woord van dank, maar ook met indrukwekkende cijfers.

Zo waren spelers meer dan 22 miljoen dagen bezig met spelen. Per speler kwam de gemiddelde speeltijd neer op zo’n 40 uur. Het favoriete wapen van de meeste spelers was de Combatech Beowulf waarmee spelers meer dan 595 miljoen kills behaalden. Dit zijn dus zeer indrukwekkende statistieken!

Bethesda laat daarnaast weten dankbaar te zijn voor alle spelers en hun feedback. Men beloofd deze op te pakken en wil de frequentie van updates vanaf 2024 gaan verhogen. Zo moet er voor Starfield elke zes weken een nieuwe update uit gaan komen met verschillende verbeteringen op basis van de feedback die men krijgt. Een aantal opties heeft men ondertussen al bekend gemaakt.

Zo krijgen liefhebbers van het bouwen van ruimteschepen meer opties om hun schip aan te passen. Daarnaast krijgen spelers de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad te tweaken waardoor de game nog makkelijker of juist nog moeilijker wordt. Deze aanpassingen zullen effect hebben op zaken als de schade aan je schip, je carry capacity en vendor credits. Ook support voor mods staat op de planning.

Als laatste laat Bethesda weten dat ze druk bezig zijn met de ontwikkeling van de eerste DLC, genaamd Shattered Space. Deze moet spelers gaan voorzien van een groot verhaal met gloednieuwe locaties en karakters. Men is dus nog lang niet klaar met de wereld van Starfield. We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties