Vince Zampella, één van de geestelijke vaders achter Modern Warfare en de grote baas van Respawn Entertainment heeft bekend gemaakt dat 2016 een enorm groot jaar gaat worden voor Titanfall.

Zampella maakte dit fantastische nieuws kenbaar nadat een samenwerking tussen ontwikkelaar Nexon en Respawn Entertainment bekend werd gemaakt. De samenwerking is er op gericht om Titanfall naar mobiele platformen te brengen. Titanfall zou daarom in de toekomst in de vorm van tablet en smartphone games op de markt komen. De smarthphone versie zal echter geen first-person shooter zijn, maar een andere kant op gaan.

Zampella deelde nog mee dat er fantastische games in ontwikkeling zijn, maar dat we op de onthulling van Titanfall 2 nog even moeten wachten, deze zal het echter waard zijn aldus Zampella.

[quote_center]We blijven ons op Titanfall richten. Volgend jaar wordt echt een groot jaar voor Titanfall. Het is erg om zo’n franchise te beheren die zo rekbaar is qua uitbreidingen. Er zijn zo veel dingen die we er mee kunnen doen. Het is een leuk vooruitzicht om samen met Nexon de game naar een nieuw publiek te brengen. Ik kan echter nog niks over Titanfall 2 zeggen, maar wel dat de game het wachten waard is.[/quote_center]

Titanfall 2 wordt verwacht tussen april 2016 en maart 2017. Dit gaat het nieuwe fiscale jaar van Electronic Arts worden. Aangezien EA met Battlefront en een nieuwe Battlefield twee grote shooters in aantocht heeft kan Titanfall wel eens de volgende shooter worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments