Als we een top tien van goede shooters zouden moeten maken van de afgelopen twintig jaar, dan zou Titanfall er een plekje verdienen. Is het niet tijd voor een nieuw deel?

Als je het mij vraagt, ja! Maar om met de deur in huis te vallen is de klans klein dat we de komende jaren een nieuw deel in de franchise mogen verwelkomen. Respawn Entertainment CEO Vince Zampella heeft namelijk in een interview afgelopen week laten weten dat men op dit moment niet bezig is met Titanfall.

Op dit moment aan de slag gaan met een nieuwe Titanfall zou nergens op slaan.
De franchise is zo geliefd onder onze fans en onder ons.
Als we hiermee aan de slag gaan moet het gebeuren met een goed idee en op het juiste moment.

Titanfall zag ooit als mech based shooter het licht in 2014. De game werd met veel enthousiasme ontvangen. De soepele gameplay, met diverse wapens en de combinatie van je eigen reusachtige robots (Titanfalls) die je kon besturen maakte van de game een pareltje. Respawn deed dit vervolgens in 2016 nog eens dunnetjes over met de release van Titanfall 2. De focus van Respawn Entertainment lag de afgelopen tijd echter bij het gisteren uitgekomen Star Wars: Jedi Survivor. Daarnaast is men verantwoordelijk voor die andere grote shooter: Apex Legends. Helaas kunnnen we een nieuwe Titanfall verlopig dus wel vergeten.

Wat vinden jullie, wordt het tijd voor een nieuwe Titanfall?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties