[Gerucht] Respawn Entertainment werkt aan een nieuwe Titanfall game

Soms hoor je van die dingen die te mooi klinken om waar te zijn. Wellicht is dit er één van, maar wel een nieuwtje die we je niet willen onthouden.

Respawn Entertainment zou namelijk werken aan een nieuwe game in het universum van Titanfall. Althans, als we insider Jeff Grubb mogen geloven. Volgens Grubb geven meerdere bronnen binnen de industrie aan dat het gaat om Titanfall 3, maar is dit niet het geval. Ook weet Grubb te melden dat het gaat om een game waarin de titans centraal staan.

Ondertussen is het ruim 7 jaar geleden dat Titanfall 2 uitkwam. Zowel deel 1 als deel 2 waren een groot succes. Eerder waren er al geruchten dat EA bezig was met een game die de wereld van Apex: Legends en Titanfall zou samenbrengen. Dit project zou later zijn geannuleerd.

Afgelopen jaar liet Respawn CEO Vince Zampella nog weten dat er voorlopig geen plannen waren voor Titanfall 3. Iets wat dus overeen komt met de bewering van Grubb. Volgens Zampella moest voor Titanfall 3 het juiste team, met het juiste idee op het juiste moment verschijnen om dit mogelijk te kunnen maken.

Vooralsnog kunnen we dit gerucht dus met een korreltje zout nemen. Maar we hopen ooit een nieuwe Titanfall game te mogen verwelkomen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties