Star Wars Jedi: Survivor moet zelfs nog uitkomen, maar de regisseur van de game heeft het nu al over een derde deel dat hij erg graag zou maken.

Nog twee maanden en dan verschijnt het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Orden, Star Wars Jedi: Survivor. Als het aan de regisseur van Survivor, Stig Asmussen, ligt dan blijft het daar niet bij. Hij heeft in een recent interview met IGN aangegeven dat hij erg graag een derde deel zou maken om de trilogie af te maken. Als Survivor het straks goed doet in de verkoop, dan zou dat ook zomaar kunnen gebeuren.

Het lijkt misschien wat vroeg om het al over een vervolg te hebben terwijl het tweede deel nog niet eens uit is, maar volgens Asmussen hadden ze het ook al over Survivor voordat Fallen Order uit was.

We hadden het al over de tweede game voordat de eerste uit was. En zelfs over dingen die na de tweede game moesten gebeuren. Dit zijn discussies met Lucasfilm van: Ok, wat gaan we doen met de tweede game?

Ik heb altijd een trilogie willen maken van Star Wars Jedi. Hoe kunnen we Cal en zijn crew dingen laten doen die het eerste deel overstijgen? We hadden best een goed idee van in welke tijdsgeest we Survivor af wilden laten spelen, wat we op het spel wilden laten staan, wat de toon van de game moest gaan zijn, tegen wie Cal het op moest nemen en hoe de crew daar ook een rol in moest gaan spelen. En dan zijn er nog zat andere ideeën ook.

Als er een derde game komt, dan zal die waarschijnlijk op de Unreal Engine 5 gaan draaien. Asmussen wilde dit niet bevestigen, maar zei wel dat dit een reële optie is, maar ook dat er nog wat technische obstakels overwonnen moesten worden om dit voor elkaar te krijgen.

Goed, de kans is dus best aanwezig dat we nog een derde deel in de Jedi reeks gaan krijgen. Ik vind het prima, Fallen Order was voor mij echt een verrassing en ik ben dan ook erg benieuwd naar Survivor.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments