In maart lieten wij al horen dat er een nieuwe Lord of the Rings game ophanden was. Gisteren kwam er wat meer info over de game los.

Daedalic Entertainment liet gisteren in de laatste Edge magazine meer bijzonderheden horen. Zo zal Gollum niet op het wezen uit de films lijken. Tolkien, de schrijver van de boeken, had in zijn eerste uitgaves namelijk geen enkele referentie over de grootte en herkomst van Gollum in zijn boeken staan. De eerste illustraties van Gollum lieten dan ook een reusachtig monster zien. Later is die info er bijgeschreven. Toch wil de ontwikkelaar de kijkers van de films niet teleurstellen. Ze hebben Gollum opnieuw vormgegeven waarin ze zijn oorspronkelijke gedaante als beginpunt hanteren.

Wat wel overeenkomt met de films is de tweestrijd die Gollum met zichzelf voert. Het kwade wat steeds in strijd is met het goede. In elk hoofdstuk zullen er twee tot vier van dit soort conflicten in zijn hoofd spelen. Gollum praat constant met zichzelf en in die gesprekken zullen tips over het spelen te horen zijn. De keuzes die jij maakt leiden uiteindelijk tot een soort eindbeslissing die weer beïnvloed wordt door de eerdere keuzes die je hebt gemaakt. Zo zal het kiezen voor de Smeagol kant lastiger worden als je telkens voor de Gollum optie gaat.

Ook zal de Nazgûl in de game te vinden zijn. De game zal een stealth action/adventure game gaan worden die in 2021 voor de Xbox Series X uit moet gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments