Nieuwe informatie en trailer over The Lord Of The Rings: Gollum

We hebben een nieuwe trailer voor de komende Gollum game. En men heeft wat meer details vrijgegeven.

Daedalic Entertainment heeft een nieuwe trailer van The Lord Of The Rings: Gollum gepubliceerd. De game die in 2021 voor de Xbox One en Series X uit moet gaan komen draait, logisch genoeg, om Gollum en is een stealthgame. In een interview heeft lead game designer Martin Wilkes wat details vrijgegeven over de game.

De game mixt stealth met verticaal klimmen. Als je een vergelijking zoekt, het is vergelijkbaar met Prince of Persia. De game kent weinig combat maar Gollum kan zijn vijanden met stealth uitschakelen. Gollum’s kracht ligt niet in combat. Gollum gebruikt geen wapens maar hij kan zijn vijanden afleiden met voorwerpen die hij gooit en hij maakt gebruik van zijn omgeving. Sommige levels zijn driedimensionaal open en die kan je vrijelijk onderzoeken, anderen zijn meer lineair.

Het verhaal speelt zich af voor de TLOTR trilogie en dit geeft de ontwikkelaars wat meer creatieve vrijheden waarin Gollum bekende gezichten uit de films kan ontmoeten.

Je kan kiezen of je Sméagol of Gollum de dominante persoonlijkheid wil laten zijn. Dit kan animaties en bepaalde gameplay en in-game dialogen beïnvloeden.

Deadalic probeert het karakter Gollum herkenbaar te maken zodat spelers makkelijker in zijn huid kunnen kruipen. Daarom ziet Gollum er ook niet zo eng uit als zijn film evenbeeld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments