Als er al weer zo’n epische titel op de lijst staat waar we op wachten, dan is het Cyberpunk 2077 wel. Hoe staat het er eigenlijk mee?

Zeker na de overstap van Creative Director Sebastian Stępień naar Blizzard Entertainment is het de vraag of het allemaal nog op schema ligt. Volgens CD Projekt RED hoeven we ons geen zorgen te maken. Pas geleden liet Karolina Gnaś (Investor Relations Director bij CD Projekt RED) weten dat het team op dit moment uit 400! mensen bestaat.

In maart werd de derde studio geopend in Wroclaw, naast de al bestaande in Warschau en Krakau. Ook zijn ze een partnerschap met Digital Scapes aangegaan om de game nog beter te maken. Om de vergelijking te trekken, The Witcher 3 had maximaal 250 ontwikkelaars die aan de game werkten.

Wanneer de game uit gaat komen, dat blijft de vraag. De game was in augustus 2018 al van begin tot eind speelbaar. Maar een interview met CD Projekt RED liet wel doorschemeren dat men nog steeds bezig was om alle keuzes die je kan maken in de game echt vorm te geven en de gevolgen van zo’n keuze in de game te verwerken. We hopen stilletjes op de feestdagen van dit jaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments