Het jaar 2019 sluiten we af met de XBNL-awards. Een mooie manier om samen met jullie op afgelopen jaar terug te blikken. Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Welke game had een mooi verhaal of zag er oogverblindend mooi uit? Als redactie hebben we verschillende categorieën bedacht en jullie beslissen wie er uiteindelijk met de felbegeerde XBNL-awards naar huis gaan!

Killstreaks, snelste rondetijden, de sterkste straatvechter, allemaal prestaties die er niet toe doen. Nee, je bent pas een baas wanneer je het einde van een doodenge horror-titel weet te halen zonder dat de rest van de buurt mee kan genieten, er een nachtlampje aan staat of je je broek vol hebt. Dit is dan ook niet een categorie voor de doetjes, maar voor de dapperste onder ons, degenen met stalen zenuwen en de meest afgetrainde kringspier.

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Het loopt me dun door de broek'-award?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Laat je horen en stem in bovenstaande poll op jouw ‘favoriete’ game! Benieuwd waarom deze games genomineerd zijn? Luister dan de komende weken naar De Week met XBNL. We zullen hier in onze wekelijkse podcast uitgebreid op in gaan. Op 30 december 2019 zullen de winnaars bekend gemaakt worden!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
3 jaren geleden

Bovenste. Lijkt me duidelijk.