Het jaar 2019 sluiten we af met de XBNL-awards. Na alle losse categorieen, kunnen we niet anders dan eindigen met de allround winnende game van dit jaar.

De ‘X Is Gon’ Give It To Ya’-award!

Jawel jongens en meisjes. Het is dubbel feest. Het is namelijk tijd om je laatste stem uit te brengen voor de XBNL-awards.

De ‘X Is Gon’ Give It To Ya’-award. Het summum van de gamesindustrie. Het aller aller aller beste dat 2019 aan ons als gamers heeft geboden. Games waarvan het totaal plaatje klopt. Games waar je na de release een week vrij voor neemt. Games die grensverleggend zijn qua verhaalvertelling, performance of gameplay mogelijkheden. Franchises die zichzelf opnieuw uitgevonden hebben of precies weten wat hun trouwe aanhang wil spelen. De genomineerden voor de meest prestigieuze XBNL-award in willekeurige volgorde:

Welke game krijgt de 'X Is Gon' Give It To Ya'-award. De beste game van 2019

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Win een game naar keuze* van GameResource!

Onze vrienden van GameResource pakken geregeld uit met leuke aanbiedingen voor onze community. Speciaal voor de XBNL-awards doen ze richting de feestdagen nog een extra duit in het zakje. Je kunt namelijk een Xbox-game naar keuze winnen uit het assortiment van GameResource. Ja, je leest het goed! Een dikke prijs om een prachtig gamejaar af te sluiten. We verloten deze prijs aan één iemand. Hoe kun je winnen?

  1. Stem op een game uit de genomineerden voor de ‘X Is Gon’ Give It To Ya’-award.
  2. Word lid van onze Facebookgroep + laat in de commentsectie van dit bericht op de Facebookgroep weten op welke game jij gestemd hebt!
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Volg ons op Twitter en/of like onze Facebook-pagina. Je naam komt dan twee keer in de digitale grabbelton. Tag je beste gamevriend of vriendin in de comments om hen ook op de hoogte te brengen van deze actie! Je naam komt dan maar liefst 3 keer in de grabbelton terecht. Doen dus!

Uit alle deelnemers die aan de voorwaarden voldoen wordt een willekeurige persoon geloot. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een ‘de digitale grabbelton’. Dus: doe mee aan de wedstrijd, laat je horen en stem in bovenstaande poll op jouw favoriete game! Welke game is wat jou betreft dé game van 2019?

En ben je benieuwd waarom deze games genomineerd zijn? Luister dan de komende weken naar De Week met XBNL. We zullen hier in onze wekelijkse podcast uitgebreid op in gaan. Op 30 december 2019 zullen de winnaars bekend gemaakt worden!

* De winnaar van de giveaway mag 1 Xbox game uit het nu leverbare assortiment van GameResource kiezen. Pre-orders kunnen niet gekozen worden. De winnaar wordt op 30 december 2019 door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. Diegene heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
The Juan And OnlyDynkoJosuakunMar Cel Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Mar Cel
Lid
Mar Cel

Gestemd op A Plague Tale Innocence aangezien deze toch wel heel mooi is en een anders dan andere game is

Josuakun
Lid
Josuakun

Boehh… Boehhh… Het moet the outer worlds worden. Haha…

Dynko
Lid
Dynko

Ook ik ga voor ‘A Plague Tale: Innocence’, alleen al vanwege de sfeer.

The Juan And Only
Lid
The Juan And Only

Ik ben niet eens een Star Wars fan, maar die game vond ik wel de beste van het jaar.