Het jaar 2019 sluiten we af met de XBNL-awards. Een mooie manier om samen met jullie op afgelopen jaar terug te blikken. Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Welke game had een mooi verhaal of zag er oogverblindend mooi uit? Als redactie hebben we verschillende categorieën bedacht en jullie beslissen wie er uiteindelijk met de felbegeerde XBNL-awards naar huis gaan!

Een enorm diepe verhaallijn, gecombineerd met prachtige verhaalvertelling. Sterk opgebouwde characters waar je verbondenheid mee voelt. Een wereld die leeft en waar je helemaal in op kunt gaan. Een game die je niet meer loslaat, waar je in gedachten mee bezig kunt blijven, ook wanneer je de Xbox uit hebt gezet. Deze award is in het leven geroepen om games te kunnen nomineren die iets te vertellen hebben, namelijk een enorm goed verhaal. Voor de ‘Ik Hang Aan Je Lippen’-award hebben wij de volgende games genomineerd:

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Ik Hang Aan Je Lippen'-award?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Laat je horen en stem in bovenstaande poll op jouw favoriete game! Benieuwd waarom deze games genomineerd zijn? Luister dan de komende weken naar De Week met XBNL. We zullen hier in onze wekelijkse podcast uitgebreid op in gaan. Op 30 december 2019 zullen de winnaars bekend gemaakt worden!

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Dynko
4 jaren geleden

‘A Plague Tale: Innocence’. Ben nog niet heel ver maar blijft magisch.