Mooi wit is niet lelijk, maar is dit mooi wit? De meningen over deze speciale Xbox One zijn Stark sterk verdeeld.

Tja roept u maar, is het de lelijkste doos ooit gemaakt of wil je de afbeeldingen direct als wallpaper op je pc of Xbox One? Persoonlijk vind ik de Stark Industries Xbox best aan te zien. Het is niet de mooiste ooit, maar ik zou deze best onder mijn tv willen hebben staan.

Xbox One designed by Tony Stark

Deze Xbox One is ontworpen door Tony Stark aka Iron Man. Natuurlijk niet de echte Tony want (spoiler) die bestaat niet echt. Er zijn er slechts drie van gemaakt, speciaal als promotie voor de nieuwe Marvel film; Captain America: Civil War die vanaf vandaag in de bioscoop draait. Team Stark brengt deze Xbox naar Frankrijk en helaas voor ons blijven die daar ook. Of er ook een team Captain America console komt weten we nog niet, maar het zou wel tof zijn als daar ook een special edition van komt. Wellicht een Playstation 4? Zou een leuke stunt zijn om de console oorlog er direct bij te betrekken.

Xbox One designed by Tony Stark 3

Aan de bovenkant van de console zien we een replica van de Stark Arc Reactor, welke netjes is verwerkt in het design. Ook heeft de home knop van de controller deze look. Verder natuurlijk veel logo’s van Stark Industries en de vormgeving a la Iron Man. De voorzijde van de console vind ik persoonlijk niet zo mooi. Er klopt iets niet aan, al weet ik niet precies wat het is. Het moet je liggen denk ik. Wat vinden jullie van deze special edition?

Xbox One designed by Tony Stark 4

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments