Veel details hebben we nog niet, maar spelers van The Outer Worlds kunnen rekenen op een uitbreiding op de bestaande verhaallijn, ergens in 2020.

Op het forum van Obsidian Entertainment heeft Shyla, manager sociale media van de Amerikaanse studio, ons dit nieuws gebracht. In haar post bedankt ze de spelers voor de nominaties bij The Game Awards die Obsidian heeft ontvangen voor The Outer Worlds: 

“Graag willen we deze gelegenheid aangrijpen om het team achter The Outer Worlds te bedanken. Door hun inzet voor- en toewijding aan het project hebben we nominaties ontvangen in de categorieën beste verhaal, beste optreden (in de vorm van Ashly Burch), beste RPG en Game of the Year.”

Ashley Burch als Parvati Holcomb

“Aan hen die op ons hebben gestemd in de aanloop naar The Game Awards; jullie zijn fantastisch en we zijn enorm dankbaar voor jullie steun. Het is geweldig om te zien dat The Outer Worlds zo goed wordt ontvangen, en enkel al om genomineerd te worden betekent erg veel voor ons.”

Shyla vervolg haar berichtje met een leuk nieuwswaardig feit: 

“De reis is nog niet ten einde, we zijn erg enthousiast over het feit dat we jullie kunnen mededelen dat we het verhaal van The Outer Worlds volgend jaar zullen uitbreiden middels DLC! Details volgen later.”

Heugelijk nieuws en wanneer de details binnen beginnen te sijpelen heb je wat om je aan te verlekkeren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments