Fans van het survival-avonturenspel Grounded kunnen zich verheugen op de aankomende “Fully Yoked” 1.4 update, die op 16 april 2024 wordt gelanceerd. De ontwikkelaars van Obsidian Entertainment brengen nieuwe content, nieuwe achievements en nieuwe verhalen naar de achtertuin!

De liefde voor Grounded op de redactie van XBNL is groot. De aangekondigde Fully Yoked-update is er weer eentje voor de liefhebbers om naar uit te kijken. Er wordt nieuwe content toegevoegd!

Zo kent de wereld van Grounded verschillende soorten mieren. De afgelopen jaren hebben we er behoorlijk wat afgeknuppeld om zodoende mooie pakjes en items te kunnen maken. De mieren gaan echter terugslaan. De drie mierenkolonies hebben de hulp van hun koninginnen gevraagd. Deze bosses worden aan de wereld van Grounded toegevoegd en vormen daarmee een mooie nieuwe uitdaging. Uiteraard zijn er ook weer allerlei upgrades aangekoppeld.

Een interessante toevoeging is dat het ook mogelijk gaat worden om bondgenootschap met de verschillende koninginnen te sluiten. Deze keuze moet impact hebben, maar onduidelijk is op welke manier dat zal zijn.

Ook wordt er een New Game + aan Grounded toegevoegd. In deze ‘geremixte achtertuin’ zullen spelers het opnemen tegen beruchte bosses die ‘doordrenkt zijn met Raw Science’ en die speciale trinkets opleveren met unieke eigenschappen. Samengevat kent de update de volgende kenmerken:

  • Ant Queens: Elke mierenkolonie heeft nu een koningin. Je keuze om haar te vriend te houden of te verraden beïnvloedt de beloningen en de reactie van de kolonie.
  • New Game+ Mode: Een nieuwe spelmodus met unieke uitdagingen en veranderingen in de achtertuin, toegankelijk na het verslaan van bepaalde bazen.
  • Remixed Yard: Verwacht verschillende wezens, sterkere bazen en geheimen in deze alternatieve dimensies.
  • Raw Science Beasts: Versla deze wezens voor speciale trinkets met unieke eigenschappen om je personage te verbeteren.

Met de release van Grounded op andere platformen, gaat Obsidian Entertainment cross-play ondersteuning bieden. Ook krijgt de game een fysieke editie die via Limited Run Games te bestellen is.

Grounded Fully Yoked-editie is vanaf 16 april 2024 te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties