De hele hype rondom de drones is al een tijdje bezig. Van een mega drone die wel uren kan vliegen voor professionele doeleinden tot een gemiddelde huis, tuin en keuken drone. Maar nu is er nog een drone aan het repertoire toegevoegd: de mini drone. 

Skeye Pico Drone

TRNDlabs uit Overijssel vond het na alle grote drones ook eens tijd voor een kleintje en daar hebben ze zich zeker aan gehouden. Met maar 2,2 centimeter bij 2,2 centimeter en een gewicht van ”maar liefst” 7 gram is de Skeye Pico Drone daadwerkelijk een klein opdondertje. Wat natuurlijk heel erg leuk is om lekker mee aan te kloten, maar onhandig is het wel, want met één goeie windstoot is de drone alweer weggeblazen. Gelukkig is de Skeye Pico Drone ook niet ontwikkeld om uren mee te spelen, TRNDlabs zegt zelf dat de drone is ontworpen als impulsaankoop. Voor €43 kun jij toch behoorlijk wat plezier hebben.


skeye drone
Om hem ook gedurende de nacht en avond te kunnen gebruiken zitten er LED lampjes in het kleine apparaatje gebouwd. Ook krijg je bij de zogenoemde ready to fly set vier nieuwe rotors en een oplaadkabel, toch handig wanneer de Skeye door een windstoot tegen een muur aan wordt geblazen. De kleine drone kan zo’n 7 à 8 minuten achter elkaar vliegen en moet daarna weer voor een half uur worden opgeladen. Dit maakt de drone echt een hebbeding, want je koopt de Skeye niet voor uren vliegplezier. De drone kan niet alleen op en neer vliegen, maar de makers laten in het onderstaande filmpje zelfs een aantal backflips zien. Een ultieme drone om je huisdieren of vriendin mee te irriteren.

De Skeye Pico Drone kan bewaard worden in zijn eigen controller, dit is natuurlijk heel erg handig. Helaas heeft de Skeye Pico Drone geen camera, wat bij de meeste drones wel het geval is. Mocht je toch liever een drone kopen om er mee te kunnen filmen heeft TRNDlabs dit ook, met de Skeye Mini Drone met zijn HD camera kun je voor €87 filmen tot je er bij neer valt. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze mancave musthave kun je de Skeye Pico Drone hier voor $49 (€43) bestellen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments