De Weekendklok zou de Weekendklok niet zijn als er iets of iemand niet belachelijk wordt gemaakt. Gelukkig kwam Martin deze week dan ook met een hele leuke vondst. Een video waarin Niels wel íets te gelukkig lijkt met een burger. Dat en nog veel meer in de Weekendklok van deze week!

Voor we beginnen met de foodporn van Niels zijn burger, gebakken door Kees Rundvlees, hebben we eerst een stel fifa spelers die het toch echt nodig vinden om een persconferentie te geven na hun laatst gespeelde potje. En er zijn nog best nuttige tips uit de halen voor de doorgewinterde valsspelers.

Zo is deze knul het er niet helemaal mee eens dat de vriendin van zijn tegenstander net langs de televisie liep toen hij mocht aftrappen en ook het beginnen van de wedstrijd terwijl hij zijn met Doritos besmeurde vingers nog moest aflikken viel niet in goede aard. Maar ik zou zeggen, haal hier je profijt uit! Als je niet in staat bent zelf te winnen kan dit toch voor die winnende punten zorgen!

DLC haat

Helemaal in stijl van een behoorlijk ongestelde Niels die gistermiddag dit artikel schreef is dan ook deze strip. Hoe uitgevers toch verzinnen dat een DLC altijd maar positiviteit oplevert is nog steeds de hamvraag. Maar mocht je ambities hebben om voor Electronic Arts te gaan werken hebben wij wel dé tip voor je om zeker te zijn van een baantje daar op het hoofdkantoor.

DLC

Kojima lost het zelf op

Dat Kojima het er niet mee eens was dat zijn naam niet op de cover van Metal Gear Solid V te vinden is wisten we allang. Maar gelukkig heeft hij er zelf een oplossing voor gevonden, waar hij alleen maar een behoorlijk aantal permanente markers voor nodig heeft. Want vanaf de release is Kojima overal te vinden waar posters of enig ander soort advertenties zijn te vinden rondom the Phantom Pain. En deze krijgen uiteraard zijn handtekening.

Wat de fans hier van vinden? Fantastisch! De meest uiteenlopende reacties zijn te vinden onder deze facebook post.

kojima

12004943_10154211446568989_343756098773898373_n

Oh my dayum

Het barbecue seizoen is helaas voorbij, maar van een burger eet je er natuurlijk nooit genoeg. Vandaag in de weekendklok, Niels met een voorliefde voor burgers in zijn zelf gemaakte video. Het meest verrassende van alles? Meer dan 2000 mensen hadden het idee dat deze video het waard was om te bekijken. Mocht je net je lunch naar binnen willen schuiven, wacht dan nog even met klikken. Thuis noemen wij dit fenomeen een ”ongeluk in de tunnel” maar normale mensen zullen dit kennen als praten met volle mond, hoe dan ook, de vermaalde resten van Kees z’n burger komen tijdens het zingen ook goed in beeld. In verband met zeurende kinderen raad ik aan hem te kijken als je alleen bent, anders is moeders stamppot van de winter nooit meer goed genoeg.

Uiteraard is er in de Weekendklok altijd plaats voor vette mancave gerelateerde merchandise. En vandaag is dit ook zeker weer een must. Als je kinderen hebt die geloven in een zekere goed heiligman, of een kleiner broertje of zusje is dit natuurlijk ook weer een item voor op je verlanglijstje. Zo kun je op kantoor eindelijk koffie drinken in stijl. Ik vraag me alleen af wie heeft verzonnen dat je van suiker extra intellect krijgt, dat zal vast zijn bedacht door een of andere Amerikaan die cola weg drinkt alsof het levenselixer is.

Mok

Op Reddit was te lezen dat de Xbox wel héél doorgewinterde fans heeft. Wat doe je als je jouw pols hebt gebroken? Vragen aan de rest van de Reddit members welke games speelbaar zijn op de Xbox One, met maar één hand. Natuurlijk krijg je de verwachte antwoorden als Pornhub. Maar ook veel fans van Yu-Gi-Oh kwamen langs, ook was een ouderwetse sessie campen op Call Of Duty van de partij. Maar tussen de antwoorden kwam ook deze knul die een behoorlijk aantal missies van Destiny wist uit te spelen met maar één hand! Zie zelf hoe je shooters kunt spelen met maar een hand, zo kun je die andere gebruiken om een originele Kees Rundvlees burger naar binnen te werken!

Zeker in het kader van de veelbesproken Pokémon GO! kan ik me veel te goed vinden in deze afbeelding. Als je dan eindelijk na school op de bank zat met een gameboy in je hand om je Pokédex weer te kunnen uitbreiden moest je na iedere vangst toch echt even saven. Zeker als het rode lampje begon te branden wist je dat je weinig tijd had, de batterij was bijna leeg en ieder moment van vooruitgang moest gesaved worden. En als je dan echt helemaal zeker wilde zijn van je zaak was 3 keer saven in twee minuten geen ongewoon voorkomen.

saven

Ben jij een echte Star Wars fan? Dan moet het nerdgasm gehalte nu wel hoog oplopen. Dit vette vliegtuig zal vanaf oktober daadwerkelijk de lucht in gaan. Mocht je héél toevallig vanaf Tokio moeten vliegen, ga dan vooral naar Vancouver, Seattle, München, Jakarta, Sydney of Bejing. Want dan heb je kans dat je in dit veel te gave vliegtuig zit. Wilde je sowieso al even weg in oktober? Dan denk ik dat je nu wel weet wat het gaat worden!

star wars

Geniet van het weekend mocht je die al hebben, anders nog maar even volhouden! Zet vooral Niels z’n burgersong aan terwijl je met één hand Doritos eet en je vrienden inmaakt met een potje Fifa.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments