Ja, ja, je leest het goed. Hoe en met wat we gamen wordt steeds geavanceerder. Nu is het geslachtsdeel aan de beurt. Een game besturen met je piemelotje, het moet niet gekker worden.

Natuurlijk moet je dit bericht met een giga-korrel zout nemen. Alhoewel, het idee en de techniek erachter is wel heel cool. Lekker naar het café of  een club, beetje hangen met je vrienden en vriendinnen, beetje drinken, altijd een gezellige boel. Die gezelligheid moet je soms onderbreken want, wat erin gaat, moet er ook weer uit. Dus met enige regelmaat zullen we een loop naar de saaie wc moeten maken om naar je eigen gezeik te luisteren. Maar dat saaie, dat is verleden tijd. Je hoeft namelijk straks niet meer alleen naar je gezeik te luisteren, nee, je kan er games mee spelen.

In Nieuw Zeeland, in het plaatsje Christchurch, is er een slimme pub-eigenaar die in zijn mannentoilet, in het urinoir, een game heeft geïnstalleerd. Met je zeikstraal kan je een echte rugbygame spelen. Xbox voor de penis dus. De dames waren duidelijk minder gecharmeerd omdat zij niet mee konden doen, een klassiek geval van penisnijd dus. Nu is het wachten op de multiplayer versie. Lijkt me geweldig om een game te spelen tegen team herentoilet 1. De Urinale Olympics.

Dus café eigenaren van Nederland verenigt u en schaf zo’n te gekke plas-gameconsole aan. Of nog beter, Microsoft wordt wakker en breng het systeem uit voor thuis. Xbox op de plee. De ideale uitbreiding van je mancave.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments