Af en toe kun je weer bij ons lezen over vette musthaves voor in de ultieme mancave. Het is inmiddels al de 8e keer dat wij over zulke gadgets schrijven, dus een eigen titel verdient dit stuk inmiddels wel. Deze keer laat ik zien hoe online kleding kopen nóg makkelijker wordt en raak je nooit meer jouw controller kwijt bij een LAN party.

Online kleding passen in je woonkamer

Met slecht weer heeft niemand zin om de deur uit te gaan, maar online shoppen voor een shirt blijkt ook niet altijd even makkelijk. Zonder dat je het weet valt een maat M als een XS en kun je jouw pakketje alweer terugsturen. Hieraan maakt Microsoft een einde, want er is inmiddels een nieuwe Xbox app gelanceerd, genaamd ”The Mall”.

crop top
Wij hopen toch echt dat de gemiddelde man zo zijn huis niet uit zal durven.

Met The Mall zul je bovenstaand probleem nooit meer krijgen. Want met kinect kun jij in jouw woonkamer staan, terwijl de kleren op jouw lichaam worden getoond. Online winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest! Microsoft hoopt dan ook dat ze hiermee een gat in de markt zullen bereiken. Mocht er iets leuks voor je tussen zitten, kun je betalen door middel van het scannen van een QR code met je telefoon. Hierdoor hoef je niet te priegelen om jouw adres en betaalgegevens in te voeren met een Xbox controller, maar kun je dat makkelijk doen vanaf jouw mobiele telefoon. De app is inmiddels gelanceerd in de US, maar Engeland en Canada zullen volgen in februari 2016. Met meer winkels die iedere maand worden toegevoegd zal The Mall al snel een enorm assortiment hebben. Wij Hollanders moeten nog even volhouden, maar de app zal uiteindelijk voor iedereen beschikbaar worden. Misschien moeten we toch allemaal een Kinect gaan kopen, anders wordt die mancave nooit compleet.

Nooit meer ruzie om welke controller van jou is

Ken je dat? Zit je op zaterdagavond met je vrienden te gamen en weet je niet meer welke controller van jou is. Deze mancave musthave moet hier een einde aan gaan maken. Microsoft wil voor de feestdagen iets extra’s doen voor de gamers die een nieuwe console bij ze aanschaffen. Daarom laten ze gratis en voor niets (extra verleidelijk voor ons Nederlanders) jouw gamertag op het batterijklepje van je controller laseren.

myxboxcontroller
Zo ziet je controller er dan uit, best leuk toch?

Helaas is er momenteel nog niets bekend over een datum, alleen ”coming soon” is te vinden op de Microsoft website. Mocht je dus een console willen aanschaffen, heb dan vooral nog een beetje geduld. Er is ook nog niets naar buiten gebracht over of dit een vaste service gaat worden, of dat je zo’n klepje ook los zou kunnen bestellen via de store. Dat lijkt mij zeker een goudmijn(tje) voor Microsoft, ik denk namelijk dat er behoorlijk wat gamers zijn die het vet vinden om hun gamertag op hun controller te hebben staan. Ik zou hem persoonlijk zeker bestellen! Zouden jullie zo’n gepersonaliseerde controller willen hebben?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Fai Fai
Fai Fai
7 jaren geleden

Mancave musthaves geschreven door Ellen….
Wanneer schrijft Harry over de beste tampons?

Martin
7 jaren geleden
Reply to  Fai Fai

Harry is druk aan het testen??????