Rocket Racing lanceert vandaag in Fortnite

De ontwikkelaars van Fortnite zijn in een razendtempo hun Fortnite-metaverse aan het uitbreiden.

Eerder deze week zagen we Chapter 5: Underground in Fortnite lanceren en sinds gisteren kunnen spelers ook aan de slag met LEGO Fortnite. Vanaf vandaag, 8 december 2023, wordt daar Rocket Racing aan toegevoegd. In bovenstaande trailer krijgen we een mooie indruk van de game.

Rocket Racing is een supersonische arcade-racer waarbij spelers kunnen driften, vliegen en boosten met vrienden door een steeds groter wordende selectie van circuits. De game is ontwikkeld door Psyonix, het visionaire team achter Rocket League en is in de Fortnite-wereld te spelen. Spelers kunnen auto’s en decals gebruiken die zijn verkregen uit de Fortnite Chapter 5 Season 1 Battle Pass en hun Rocket League-garage. Er zal ook een extra pas beschikbaar zijn bij de lancering van de modus, die spelers gratis voertuigen, wielen en decals zal geven.

Toekomstige circuits zullen waarschijnlijk gebaseerd zijn op eerdere Points of Interest (POI’s) uit de Battle Royale, wat een interessante draai geeft aan de race-ervaring in Fortnite. Deze modus werd voor het eerst geteased tijdens het Big Bang live-evenement en belooft een spannende toevoeging te zijn aan de Fortnite-wereld. Ga jij Rocket Racing spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties