LEGO Fortnite toont beelden van de gameplay en is nu te spelen!

Fortnite brengt een LEGO-wereld naar de beroemde battle royale game. In een nieuwe trailer zien we beelden van de gameplay. Kijk je mee?

LEGO Fortnite wordt een open wereld game waarin je kunt bouwen, verkennen en een soort van dungeons in gaat om materialen te verzamelen en vijanden te verslaan. Het doet enigszins aan Minecraft denken, maar heeft een compleet unieke feel en look. De ontwikkelaars schrijven er zelf het volgende over:

Verken uitgestrekte, open werelden waar de magie van LEGO-bouwen en Fortnite samenkomen. Verzamel voedsel en hulpbronnen, maak voorwerpen, bouw schuilplaatsen en ga solo de strijd aan met vijanden of werk samen met maximaal zeven vrienden. Laat je creativiteit de vrije loop bij het bouwen en aanpassen van je ultieme thuisbasis met LEGO-elementen die je verzamelt in de wereld om je heen. Rekruteer dan dorpsbewoners om materialen te verzamelen en te helpen overleven tijdens de nacht. Rust jezelf uit en daal af in diepe grotten op zoek naar zeldzame hulpbronnen en verborgen gebieden. Ontdek het ultieme survival- en bouwavontuur met LEGO in Fortnite! De reis is pas net begonnen, met nieuwe wereldbouw, gameplayfuncties en meer LEGO-stijl outfits die in updates worden geïntroduceerd vanaf begin 2024.

In bovenstaande trailer kun je een goede indruk krijgen.

LEGO Fortnite is vanaf 7 december 2023 en is inmiddels te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties