Releasedatum voor de DLC van Lake bekend gemaakt!

De ontwikkelaars van Lake brengen nieuwe DLC uit. ‘Season’s Greetings’ heeft een mooie trailer en een releasedatum gekregen. Kijk je met ons mee?

Lake staat binnen de XBNL-redactie hoog op het lijstje van favoriete Indies van de afgelopen jaren. De game van de Nederlandse studio Gamious is in september 2021 op de Xbox uitgebracht en heeft ons dusdanig weten te verrassen dat een aantal redacteuren een carrièreswitch als postbode in overweging hebben genomen. Lake is een ontzettend mooie en vooral intieme game die het verhaal van Meredith laat zien en de mensen die zij als postbode in het fictieve Providence Oaks ontmoet

In de DLC Season’s Greetings gaan we terug naar de kerstvakantie van 1985, een jaar voor het originele Lake-spel. Spelers nemen de rol aan van Thomas Weiss, een vriendelijke postbode en vader van Meredith Weiss, de protagonist van Lake. Door het perspectief te veranderen van Meredith naar haar vader, zullen spelers inzicht krijgen in de dynamiek van het gezin Weiss en een kijkje nemen in een met sneeuw bedekt Providence Oaks vanuit het perspectief van een langdurige inwoner. Spelers zullen niet alleen meer te weten komen over de bekende gezichten waar ze van zijn gaan houden in het hoofdverhaal, maar Season’s Greetings introduceert ook vijf volledig nieuwe personages in het stadje Providence Oaks, elk met hun eigen verhaallijnen. De DLC zal ook meer achtergrondinformatie geven over enkele onbeantwoorde vragen die werden geplaagd in Lake.

In navolging van de idealen van het basisspel zal Season’s Greetings blijven focussen op thema’s uit het dagelijks leven en ontspannende sfeer, deze keer geïntegreerd in een gezellige vakantieomgeving. Dus nestel je met een kop warme chocolademelk en een exemplaar van Season’s Greetings, want het is pas Kerstmis als Thomas Weiss de kerstvreugde heeft bezorgd.

Lake: Season’s Greetings komt op 15 november 2023 uit voor de Xbox One en Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties