Als ik ergens goede hoop en mooie verwachtingen had dit jaar was het Scalebound wel. Helaas zijn die verwachtingen teniet gedaan. Blijkbaar ben ik niet de enige.

JP Kellams

JP Kellams is de persoon die achter de schermen alles regelde. Ofwel: de producer van Scalebound en vooral Platinum Studios. Via onderstaand bericht op Instagram laat hij weten dat  hij dankbaar is te mogen hebben werken aan games als Bayonetta, MadWorld en Scalebound, maar dat hij op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Dit is dan ook zijn reden van vertrek.

“15 jaar geleden kwam ik naar Japan om de droom die ik had als kind, games maken met mijn helden, te vervullen. Hoe zwaar de dag ook was, ik liep altijd verbaasd door mijn kantoor. Verbaasd over de hoeveelheid creativiteit om mij heen en blij met het feit dat ik samen mocht werken met mijn collega’s. Het is moeilijk om vaarwel te zeggen tegen hen, tegen PlatinumGames, en tegen Japan. Het aangaan van nieuwe uitdagingen is deel van mijn DNA en na bijna 10 jaar gewerkt te hebben met dit team is het tijd om die nieuwe uitdagingen aan te grijpen en ik kan niet wachten om die met jullie te delen. Ik ben eeuwig dankbaar voor alle mensen die deel hebben genomen aan dit avontuur, omdat zij mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Platinum zal voor altijd zijn glans behouden.”

Ik ben erg benieuwd welke uitdagingen hij precies aangaat, mijn verwachtingen zullen alom hoog zijn. Gezien deze man ook nog eens bekend is als voormalig auteur bij Capcom.

Het is natuurlijk wel een beetje toevallig dat hij vertrekt nét nadat Scalebound is geannuleerd. Wat denken jullie? Pure toeval of zit er meer achter?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments