Een interview tussen gamesite Stevivor en Phil Spencer heeft als slot een interessante vraag opgeleverd over Alan Wake 2. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Als slotvraag van het interview vroeg men aan Uncle Phil wat er voor nodig was om Alan Wake 2 te maken. Volgens Spencer is dat aan ontwikkelaar Remedy.

Het is opvallend dat Spencer juist nu over de game durft te praten want een aantal jaar geleden stond de Xbox-held er iets anders in. Sam Lake ging in 2015 met het Alan Wake 2 project naar Microsoft. Deze gaf aan dat ze op zoek waren naar iets anders. Dat werd uiteindelijk het fantastische Quantum Break.

Het feit dat Spencer in 2015 eerlijk was en dit toen door Lake gewaardeerd werd in combinatie met Spencer die nu de deur openzet is positief te noemen. Laten we stiekem hopen op Alan Wake 2. We houden jullie op de hoogte!

 

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Malistix
6 jaren geleden

Zoveel goede series die nog een sequel moeten krijgen op de Xbox, Conker, Perfect Dark, Fable, om er een paar te noemen maar Alan wake was zeker een topper op 360 en pc

Domingo Vrij
Domingo Vrij
6 jaren geleden
Reply to  Malistix

Mee eens Malistix! En wat dacht je van Dead Space, Time Splitters en Mercenaries om er maar een paar te noemen. Ik zie Fable alleen niet snel komen vanwege het faillissement van Lionhead Studios.

Malistix
6 jaren geleden
Reply to  Domingo Vrij

Lionhead had meerdere “kopers” die de studio over wilden nemen, echter heeft microsoft dit afgeslagen de reden was omdat ze de IP van Fable niet wilde verkopen, Microsoft is dus niet klaar in het Fable universum 😉