Deze week komt team Xbox met een ‘business update’, zoals team Xbox het zelf noemt.

Het voltallige leiderschapsteam van Xbox schuift aan bij de Official Xbox Podcast. Phil Spencer, Sarah Bond en Matt Booty zullen tijdens de podcast gaan bespreken wat de toekomst van het merk is.

De business update stond aanvankelijk gepland voor eind februari/begin maart, maar is naar voren gehaald in verband met aanhoudende geruchten. De geruchten zijn uiteenlopend. Zo zijn er geluiden dat Xbox een aantal ‘exclusives’ op andere platformen wil gaan uitbrengen. Hierbij worden games als HiFi Rush en Sea of Thieves genoemd. De laatste week zijn daar ook titels als Indiana Jones en Starfield bijgekomen. Het werpt binnen de community de vraag op wat de lange termijn planning van Xbox is. Hoewel geen enkel gerucht ook daadwerkelijk vanuit Microsoft bevestigd is, lijkt er binnen de Xbox-community toch enige spanning. De community wil graag weten waar zij aan toe zijn. Ook wordt er flink gespeculeerd. Zo zijn er zorgen dat de consolemaker een toekomst voor zich ziet als uitgever van video games.

Hoe dan ook, reuring in de tent. Nog een paar dagen geduld en dan worden hopelijk een aantal geruchten geduid en weet de community ook weer waar zij aan toe is. Op donderdag 15 februari om 21:00 Nederlandse tijd is de podcast te luisteren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties