Het is de laatste dagen onrustig binnen de Xbox-community. Er doen verschillende geruchten de ronde.

De geruchten gaan onder andere over exclusiviteit van Xbox games. Zo heb je hier kunnen lezen dat verschillende Xbox exclusives mogelijk op andere platformen uitgebracht zullen worden. De geruchtenstroom leidt tot de nodige commotie en gespeculeer over de toekomst van Xbox. Blijft Microsoft de het Xbox-ecosysteem nog wel ondersteunen? Zou de consolemaker wellicht overwegen om alleen nog games uit te geven als publisher? De onrust lijkt afgelopen week een hoogtepunt te bereiken, waarop de CEO van Microsoft gaming vanavond reageert.

In een tweet schrijft Spencer dat hij de community hoort. Hij laat weten dat er een ‘business update’ evenement georganiseerd zal worden. Het evenement moet volgende week plaatsvinden. Details over het evenement heeft de CEO nog niet gegeven, deze zullen later deze week volgen.

Wat denken jullie? Gaan we door Spencer gerustgesteld worden? Of zou er toch mogelijk slecht nieuws voor Xbox-fans volgen? Wat zijn jullie verwachtingen?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
nis recon
nis recon
20 dagen geleden

Online praat bijna iedereen over slechte negatieve geruchten. Maar denk bvb aan wat als, wat als onze Phil Spencer volgende week iets positiefs vermeldt. Wat zou het dan kunnen zijn?

Ik denk, zal er helemaal naast zitten, wegens de partnership wat Nintendo en Microsoft samen hebben. En er nieuws is over een nieuwe Nintendo Switch. Dat GamePass naar de Nintendo Switch komt. 😅

Last edited 20 dagen geleden by nis recon