Jawel, een nieuwe maand en dus ook nieuwe titels voor in de Game Pass. Dit is wat je in oktober kunt verwachten.

De eerste nieuwe toevoegingen aan de Game Pass waren al zichtbaar. Zo kunnen we inmiddels al aan de slag met Gotham Knights waarin we niet met Batman maar juist met zijn sidekicks aan de slag mogen.

Daarnaast is The Lamplighters League vandaag ook beschikbaar gekomen op de service. Dit is een turn-based strategy game waarin je gebruik moet maken van de abilities van je verschillende personages. Hoewel de gameplay vaak traag is in dit soort games spreekt het mij persoonlijk wel aan. Gaan we proberen dus.

Binnenkort beschikbaar

Warhammer 40,000: Darktide (Cloud en Console) – 4 oktober

Vanaf morgen mogen we aan de slag met Warhammer 40,000: Darktide, een co-op shooter die zich afspeelt in het Warhammer 40,000-universum. Je maakt je eigen personage aan en vervolgens ga je los op allerlei gespuis.

Forza Motorsport (Cloud, Console, PC) – 10 oktober

Vanf 10 oktober mogen we aan de slag met Forza Motorsport. Dit keer geen festivals en dwaze spectaculaire stunts, maar serieus racen. Dat betekent tweaken met je afstelling, bochten uit je hoofd leren en stukje bij beetje je tijd bijschaven.

From Space (Cloud, Console, PC) – 12 oktober

From Space is een co-op shooter die zowel solo als in groepjes van vier gespeeld kan worden. Ga de uitdaging aan om met je vrienden de aarde te bevrijden van een buitenaardse plaag. Hierbij heb je de beschikking over een arsenaal aan wapentuig.

Like a Dragon: Ishin! (Cloud, Console, PC) – 17 oktober

De laatste nieuwe toevoeging is de Yakuza spin-off Like a Dragon: Ishin! In deze game ga je Sakamoto Ryoma op zoek naar je vader’s moordenaar zodat je je naam kunt zuiveren en je eer kunt herstellen. En dus moet er een hoop tuig in elkaar getrapt worden, karaokebar’s bezocht worden en meer.

En dit verdwijnt er

Uiteraard moet er ook weer ruimte gemaakt worden voor deze nieuwe toevoegingen en dus verdwijnen de volgende titels uit de Game Pass.

  • Eville (Cloud, Console, PC)
  • Overwhelm (PC)
  • Shenzhen I/O (PC)
  • The Legend of Tianding (Cloud, Console, PC)
  • Trek to Yomi (Cloud, Console, PC)
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion (Cloud, Console, PC)

Vooral Trek to Yomi vond ik persoonlijk zeer de moeite waard. Als je die of de andere titels dus nog wilt spelen dan heb je nog tot ongeveer halverwege oktober.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties