Later dit jaar kunnen we aan de slag met Dragon Ball Xenoverse 2. Dit keer in volle 60fps glorie! We worden alvast lekker gemaakt met plaatjes van de game.

Als je de plaatjes hieronder bekijkt, dan zie je al gelijk dat bepaalde films van Dragonball Z er in voorkomen. Janemba (uit de twaalfde film) tegen Gogeta (waar Goku en Vegeta via oorbellen met elkaar zijn gefuseerd).

09 17

Wat mij ook opvalt is dat het aantal details in de omgeving en van de characters zelf hoger ligt dan Xenoverse 1. Check bijvoorbeeld Cell en Android 16 hieronder maar.

06-1 07-1

Het is ook leuk dat bepaalde speciale afleveringen zoals ‘The History of Trunks’ ook mee worden genomen in de game. Voor mij één van de betere specials van Dragonball Z.

01-2 02-2

Wat betreft customization van je eigen personage, zien we het volgende. Een vrouwelijke Buu en Super Saiyan 3 met scouter. Tevens ook een ontmoeting met de lafaard  Mr. Satan.

10 12 13 16

In de multiplayer van Xenoverse 2 hebben we dit keer ook Expert Missions en Scatter Attacks, waar je meer kan samenwerken met andere spelers, of hen natuurlijk helemaal kapot maken met jouw skills. Het fijne van Xenoverse 2, vind ik zelf, is dat het 60fps is. Ik heb Xenoverse 1 gespeeld maar het speelde gewoon niet lekker en niet responsief. Een vecht game hoort gewoon 60fps te zijn (ja, ik weet het, ik was vroeger pro-30fps, maar daar kom ik nu op terug).

Gaan jullie Dragon Ball Xenoverse 2 halen? De game komt volgende maand uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments