More

  Dragon Ball FighterZ release datum en meer details bekend!

  Er is een datum bekend voor de game waar alle Dragonball Z fans op zitten te wachten… Dragon Ball FighterZ! Er is ook meer bekend over de game zelf!

  Zet het maar alvast in je agenda, want je kan vanaf 26 januari aan de gang met de nieuwste Dragonball Z vechtgame op de markt! Er is ook nog bekend gemaakt dat Nappa en Captain Ginyu speelbaar zijn. Dat is natuurlijk geen verrassing. Het zou groter nieuws zijn als deze personages niet speelbaar zouden zijn!

  De Story mode, hoe zit dat?

  Het verhaal maakt gebruik van het LINK systeem waar alle drie de personages die jij kiest ook echt met elkaar van gedachten wisselen. Klinkt vaag. Wat wel beter en duidelijker klinkt is dat het verhaal uit drie componenten bestaat, drie grote ”story arcs”, namelijk de Super Warriors Arc (met nadruk op de Saiyans), de Super Villains Arc (met de schurken als hoofdrolspelers) en de Android Arc met het perspectief vanuit de Androids. Klinkt heel interessant! Ik kan nu al voorspellen dat er later dan DLC komt met een nieuwe story arc.

  Tijdens de verhalen zal je characters kunnen levelen en het hele scenario van Dragon Ball FighterZ meemaken. Er is een story mode map dat een nieuwe plaats zal vormen en waar spelers kunnen kiezen wat hun volgende bestemming zal zijn en dat heeft dan weer een impact op de vechtkunsten in de toekomstige gevechten. Ik verwacht eigenlijk een zelfde soort iets van de Xenoverse franchise, maar dan iets simpeler.

  Online modus!

  Natuurlijk gaan we Dragon Ball FighterZ waarschijnlijk voornamelijk spelen voor de online gevechten! We willen onze vrienden in de pan hakken met onze kunsten! Er is een Circle Match modus, die je met maximaal 8 spelers kan spelen en waar 4 gevechten tegelijk kunnen plaatsvinden (klinkt heftig!). Je hebt ook nog de World Match waar spelers tussen casual en ranked kunnen kiezen.

  Meerdere digitale edities

  Hele dikke Collector’s Edition!

  Wat al iets langer bekend was, maar wel goed bij dit bericht past, is de verkoop van de Collector’s Edition! Voor 140 euro krijg je al het onderstaande:

  Klinkt allemaal als bekende kost jongens! Pre-order bonus hier, digitale editie daar. Ongeacht alle versies, zin in de game heb ik sowieso! KA-MEEEEE-HAAA-MEEEEEEEEE…
  Nog wat meer screenshots!
  Abonneer
  Abonneren op
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Wat denk je hier van? Laat je opmerking achter.x