Nog even op de valreep voordat de storm losgaat op de E3. Er is een nieuwe Dragonball game aangekondigd door Arc System Works, namelijk Dragonball Fighters. De game heeft een 2.5D stijl!

Even voor de duidelijkheid, dit is dus niet van de ontwikkelaar van de Xenoverse serie en dus ook geen gevolg. In het vechtspel heb je een drie-tegen-drie teams waardoor je dus echt met een (tag) team vecht. Klinkt hartstikke leuk, vooral als personages waar je mee speelt een speciale tag-team move hebben.

2.5D zorgt voor nieuwe dynamiek

De laatste jaren zijn er natuurlijk allemaal 3D titels van Dragonball verschenen en het is best verfrissend dat er nu een 2.5D game komt. Wat is dan precies 2.5D? Waarom niet gewoon 2D of 3D? Nou, er zit dus wel diepte in het scherm en niet alleen plaatjes die elkaar aanvallen à la Dragonball Z van de jaren ’90. De camera kan gewoon allerlei kanten op, maar ik kan mij voorstellen dat er nu wel een soort snellere vechtstijl ontstaat. Echt flashy zoals we van de serie zijn gewend.

Eigenlijk gelekt

Deze informatie was eigenlijk voor 12 juni bedoeld, dus we zullen ongetwijfeld meer tijdens of de E3 te horen krijgen. Hopelijk krijgen we een dikke trailer zodat we de 2.5D stijl in actie zien. De game staat gepland voor begin 2018. Wat vinden jullie van deze game? Lijkt het jullie wat of is het ”3D or get the fuck out”.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments