Nieuwe gameplay trailer van State of Decay 2 onthuld

18 maanden na de uitbraak van zombies, wordt een gestrande vrouw deel van een gemeenschap en leert zij wat overleven is. Hoe breng jij het er van af in een wereld vol keuzes en consequenties?

The Brainless (un)Dead

Zombies zijn al heel wat jaartjes weer helemaal hot. Films, series en games worden volgestopt met de ondoden, helaas is dit vaak niet erg succesvol en heb ik al aardig wat dompers meegemaakt. Toen State of Decay gelanceerd werd was ik als een kind zo blij, eindelijk een goede open-wereld zombiegame. Jammie! Ik heb onwijs genoten van de game en ik spreek dan ook zeker niet alleen voor mezelf als ik zeg dat dit een heerlijke ’timekiller’ is geweest. Helaas waren er toch een flink aantal verbeterpunten zoals bijvoorbeeld de hersendode npc’s (of was dat juist de bedoeling?).

Gelukkig zijn onze gebeden bij Undead Labs niet zonder baat geweest en worden we binnenkort (blij) verrast met het vervolg op de game, waarbij rekening is gehouden met onze mening en men daarnaar gehandeld heeft.

Zo zal State of Decay 2 groter en beter zijn en vooral een stuk meer RPG-elementen bevatten. Daarnaast ziet de game er, uiteraard, een stuk beter uit (en dat mag ook wel) en is ons beloofd dat deze een stuk sneller en stabieler zal draaien dan zijn voorganger.

Al met al kan ik niet wachten tot de game op 22 mei uitkomt, hoewel ik nu al met een veel te grote backlog zit. Goed nieuws trouwens voor trouwe Game Pass-abonnees, mocht je het nog niet weten: State of Decay 2 is vanaf lancering te spelen via de Game Pass. Mocht je dus nog niet helemaal zeker zijn of je de volle mep wilt betalen, kun je de game voor een tientje een maand lang onbeperkt spelen (of je wacht natuurlijk gewoon even op onze review)!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments