Mogelijk komt er vrij snel een State of Decay 3, hou jij een beetje van zombies killen?

Sinds 22 mei kunnen we al genieten van State of Decay 2. We hebben best lang moeten wachten op State of Decay 2, maar sinds 22 mei kunnen we daar eindelijk mee aan de slag. Dus deel 2 is nog maar net uit of er komt al informatie over deel 3. Wij, als zombie apocalypse liefhebbers zijn natuurlijk wel blij met dit nieuws van Undead Labs! De door Microsoft overgenomen studio wil er duidelijk nog niet zo veel over kwijt, maar dit is wat Matt Booty zegt:

Toen we voor het eerst aan State of Decay begonnen te werken, hadden we een veel grotere en moeilijkere online game in gedachten. Ik wist dat Undead Labs tijd nodig had om dit daadwerkelijk te kunnen realiseren. Door ze in de Microsoft familie te brengen, denk ik dat we in staat zijn om dat te versnellen en dus dit eerder te kunnen realiseren, wat geweldig is.

Wij willen absoluut State of Decay 3 gaan maken. Dat is een duidelijk doel. De studio is nu onderdeel van iets groters, aan sommige dingen wordt nog gewerkt, maar dit is een echt State of Decay 3-team.

Voor de mensen onder ons die State of Decay nog niet kennen heb ik hier wat korte uitleg:

In State of Decay draait het allemaal om samenwerken, de bedoeling is dat je een groep mensen bij elkaar brengt en overleeft. Samen ben je natuurlijk sterker dan alleen. Je zult spullen moeten verzamelen, zoals kogels, wapens en voedsel. Tijdens het zoeken doodt je uiteraard ook hordes met zombies. Houd goed in de gaten hoeveel medicatie en eten je thuisbasis heeft, die raken namelijk heel erg snel op.

Er lopen natuurlijk ook bazen rond. Geloof me, die zijn geen pretje! Hieronder zie je bijvoorbeeld de “Juggernaut”, Dit is de meest moeilijk te doden zombie. Geadviseerd word dan ook deze aan te vallen met een groep en zeker niet alleen. Want als een van je volgers dood gaat, is die ook echt dood!

Ook is er de vervelende “screamer” die zorgt ervoor dat er hordes zombies jouw kant opkomen. Schiet hem door zijn hoofd voordat hij gaat schreeuwen!

State of Decay 2 is nu verkrijgbaar in de Xbox store. Hou je van zombies, of duidelijker, zombies killen? Dan is het zeker een aanrader! Ook is het een Play Anywhere game! Dus je krijgt hem op zowel de Xbox als pc.

Koop hem hier!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Syff89
Syff89
4 jaren geleden

Laat maar komen! Afgelopen dagen SoD2 volop aan het spelen dankzij de Game Pass. Een aanrader!

Ik word niet echt warm van de beschrijving van de game door Rebecca (no offense). Lijkt een beetje alsof Left 4 Dead wordt uitgelegd aan kinderen.