State of Decay 2 viert mijlpaal met Independence Pack!

Af en toe moet je gewoon iets te vieren hebben, om wat voor reden dan ook. Gewoon, omdat het kan. Zo ook voor State of Decay 2, die viert namelijk dat er inmiddels drie miljoen spelers aan het zombiejagen zijn geraakt. 

Het onafhankelijkheidsverhaal

‘The Independence Pack’ is de eerste DLC voor State of Decay 2. Nu verkrijgbaar voor de schappelijke prijs van €5,- (op je muil). De reden hiervoor is de viering van Independence Day en het feit dat er dus al meer dan drie miljoen spelers met de game aan de slag zijn gegaan sinds de release van de game, iets langer dan een maand geleden. Maar goed, nu het belangrijke nieuws: “Wat zit er in die DLC?”

The Independence Pack bevat drie nieuwe voertuigen perfect voor het overrijden van zombies op de snelweg, zoals bijvoorbeeld de Pyrohawk (een hatchback die vuurwerk afschiet op alle zombies die proberen binnen te komen. Maar ook de Burninator (een vrachtwagen met vlammenwerpers gemonteerd aan de zijkanten) en de Meatwagon (een bestelbus die onderweg ledematen uit de achterklep dumpt, die op zijn tijd dus weer zombies lokken).

“I will build a great, great wall on our southern border, and I will have the zombies pay for that wall. Mark my words.”

Ook krijg je toegang tot een supply drop met drie nieuwe, vaderlandslievende gevechtswapens (de Freedom Ringer, de Grillmeister en de BBQ Fork) en twee unieke nieuwe afstandswapens (de Pyro Launcher en de Starshank Launcher).

Mocht dit nog steeds niet voor genoeg explosies zorgen kun je ook gebruik gaan maken van de nieuwe vuurwerk werkbank, waar je dus zelf aan de slag kunt gaan met het maken van vuurwerk en ammunitie. Ook loopt er een verkoper rond die jou de explosies verkoopt waar je naar op zoek bent.

Make America great again

Je kunt al deze nieuwe toevoegingen oproepen door gebruik te maken van je radio. Hieronder nog even het volledige overzicht met alle nieuwe snufjes:

  • Pyrohawk (een hatchback die vuurwerk afschiet)
  • Burninator (een vrachtwagen met vlammenwerpers aan de zijkanten)
  • Meatwagon (een bestelbus dat heerlijk, bloederig vlees dumpt)
  • BBQ Fork (een wapen voor de korteafstandsgevechten)
  • Freedom Ringer (een machtige honkbalknuppel)
  • Grillmeister (een spatel met vlijmscherpe randen)
  • Pyro Launcher (technisch gezien gewoon een snel vurende Romeinse kaars)
  • Starshank Launcher (een wapen dat explosieve ‘spikes’ afvuurt die zich vastzetten in het doelwit)
  • The Block Rocker, Reign o’ Fire, Bouncing Boris en de XL Firework Shell hebben nu nog meer opties
  • Een werkbank waar je zelf vuurwerk en ammunitie in elkaar kunt flansen.

Dus, is dat Amerikaans genoeg voor je of wat?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments