Met enige regelmaat krijgen we weer een mooi nieuw overzichtje met games die naar de Game Pass komen. Steevast staan onderaan dat lijstje games die juist weer verdwijnen, maar nooit wanneer precies. Tot nu.

Games die de Game Pass gaan verlaten. Over het algemeen weet je vanaf de melding dat je nog ongeveer een week of twee hebt, maar een precieze datum kregen we eigenlijk nooit. Vooral vervelend voor de mensen die deze titels nog wel uit willen spelen maar geen tijd of zin hebben om de hele dag het internet af te struinen op zoek naar het exacte moment. Gelukkig heeft Microsoft nu een feature toegevoegd waarmee dat ook niet meer hoeft.

Waar het op neerkomt is dat wanneer je nu een game aanklikt om te spelen die binnenkort verdwijnt uit de abonnementsservice dat je een waarschuwingsmelding krijgt met deze boodschap, inclusief de datum. Op onderstaande afbeelding zie je hoe dat eruitziet.

Op zich niet een wereldschokkend nieuwtje, maar wel een fijne quality of life verbetering toch? Helemaal als je nog middenin een game zit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties