Mysteries in Sea of Thieves te ontdekken!

De ontwikkelaars van Sea of Thieves hebben met Mysteries een nieuw soort content aan de game toegevoegd. Wat mogen we hier van verwachten?

De lore in Sea of Thieves kan de gemoederen binnen de XBNL-community flink bezig houden. Met een flink accent op verhalende content, werd de roadmap 2022 dan ook met enthousiasme onthaald. Onderdeel van deze roadmap is de toevoeging van zogenaamde Mysteries. Mysteries zijn zogenaamde ‘multi-channel narrative experiences’. Dit betekent dat er in de wereld van Sea of Thieves verhalen te vinden zijn en het is de bedoeling dat de community als geheel aanwijzingen hiervoor gaat vinden. Deze aanwijzingen zijn echter niet alleen in de wereld zelf te vinden. Ook via bijvoorbeeld de socials kanalen krijgen we clues waarmee we ons kunnen vermaken. Bovenstaande trailer legt het allemaal mooi uit.

Het eerste mysterie zal een traditioneel moordmysterie zijn. We weten dat DeMarco is vermoord en als community moeten we gaan achterhalen wie dit op zijn of haar geweten heeft. Op onze Discord gonst het al van de geruchten. De eerste video geeft voor de oplettende kijker in ieder geval alvast enkele aanknopingspunten. Benieuwd of jullie ze kunnen vinden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments