Lords of the Fallen ligt vandaag in de winkels!

Maar misschien wil je nog even wachten met de game te kopen...

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar Lords of the Fallen ligt eindelijk in de winkels. Zin in?

Lords of the Fallen introduceert een splinternieuw, episch RPG-avontuur in een omvangrijke wereld met onderling verbonden delen, die vijf keer zo groot is als de originele game. Na een periode van meedogenloze tirannie werd de demonengod Adyr eindelijke verslagen. Maar goden vallen natuurlijk nooit voorgoed. Nu, eeuwen later, is Adyrs herrijzenis nabij. Reis als een van de vermaarde Dark Crusaders door de rijken van de levenden én de doden in deze uitgebreide RPG-ervaring met kolossale baasgevechten, een snelle, veeleisende vechtstijl, ontmoetingen met intrigerende personages en diepgaande, meeslepende verhalen. Word jouw legende er een van licht of duisternis? In bovenstaande launch trailer krijg je alvast een mooie indruk over wat je te wachten staat.

Problematische start

Helaas is het zo dat de laatste jaren regelmatig games gelanceerd worden die op release niet optimaal functioneren, bijvoorbeeld doordat er veel bugs in de game zitten of de game performance problemen kent. Bij ons op de redactie gaan in ieder geval de alarmbellen rinkelen als er voor het Xbox-platform rondom release nog geen reviews beschikbaar zijn. Dat lijkt helaas ook bij Lords of the Fallen aan de hand. De ontwikkelaars laten bovendien weten dat er een update voor de game nodig is die op release voor Xbox nog niet beschikbaar zal zijn.

Vrij vertaald zeggen de ontwikkelaars hier eigenlijk: we verkopen de game wel alvast aan je, maar de kwaliteit is nog ontoereikend. Kortom, mocht je nog twijfelen om de Lords of the Fallen aan te schaffen dan zou ik dus voor de zekerheid nog even wachten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties