De komende weken kunnen spelers met het Season of Revelry aan de slag. Wat is het precies?

Vanaf vandaag kunnen spelers deelnemen aan Offerings of Orius en vanaf 21 december met Trial of the Three Spiritis. Tijdens deze twee events die onderdeel zijn van het Season fo Revelry kunen nieuwe quest, spells en cosmetics vrijgespeeld worden.

Spelers mogen het volgende verwachten:

  • Zes nieuwe spells: Immolation, Radiant Shield Throw, and Holy Arrow Shot. 
  • Drie nieuwe projectiles: Blood Vomit, Explosive Mines, en Frost Worms.
  • Nieuwe boss weapon abilities: Spelers kunnen nieuwe krachtige abilities vrijspelen voor boss weapons.
  • Seasonal decorations: Hexworks geeft aan dat de Vestiges of Mournstead extra feestelijke zullen aanvoelen tijdens Season of Revelry. 

Nieuwe content

Op 21 december gaat de update van de Trial of the Three Spirits live. Het bevat drie nieuwe quests, drie nieuwe bepantseringssets en drie nieuwe wapens, die elk een van de drie goden vertegenwoordigen: Orius’ Radiance, Adyr’s Rhogars en de mysterieuze Umbral. Bovendien kunnen spelers hun personage aanpassen door hun naam, lichaamsvorm en geslacht, huidskleur, haarkleur en andere fysieke kenmerken te wijzigen, maar alleen nadat ze een nieuwe quest hebben voltooid om de scherven van de Mirror of Distortion te vinden.

De Season of Revelry is onderdeel van een content plan, waarmee de ontwikkelaars ook lang na release de game blijven ondersteunen.

Er is dus weer genoeg te beleven in Lords of the Fallen! Lords of the Fallen is op 13 oktober 2023 uitgebracht en is sindsdien op de Xbox Series X|S te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties