Little Nightmares II komt op 11 februari 2021 uit

Tijdens het online Gamescom evenement heeft Little Nightmares II een releasedatum gekregen. Een game waar de puzzel- en platform liefhebbers behoorlijk naar uit kijken. Wat zijn we precies te weten gekomen?

In 2017 bracht Bandai Namco de game Little Nightmares uit. Een duistere puzzel- en platformgame met prachtige levels en uitdagende gameplay. Met een Metacritic-score van 80+ werd de game prima beoordeeld. Zowel de setting als het verhaal in Little Nightmares was veelbelovend en op een tweede deel werd dan ook gehoopt.

Tijdens de Gamescom van 2019 zagen we voor het eerst beelden van Little Nightmares II. Precies een jaar later worden we opnieuw getrakteerd met een spraakmakende trailer én een releasedatum. Laat ik met het laatste beginnen. Little Nightmares gaat op 11 februari 2021 uitkomen. Mocht je op deze game zitten te wachten? Zet de datum dan alvast in de agenda.

Creeeeeeeppy!

De trailer laat direct het creepy sfeertje van Little Nightmares II zien. De duistere levels, krakende houten vloeren, eng uitziende characters en puzzels waar je leven letterlijk van af hangt. Het zit er weer allemaal in en nog wel wat meer. Kruipende spinnen die op afgehakte handen lijken of afgehakte handen die op gemuteerde spinnen lijken? Ik kom er niet helemaal uit. Waar ik wel uit ben gekomen is dat ik deze game toch maar weer overdag ga spelen, lichten aan, geluid zacht en dampende warme melk binnen handbereik.

Maakt bovenstaande trailer je nieuwsgierig? Bandai Namco heeft inmiddels ook 15 minuten gameplay op hun Youtube geplaatst. Ga jij deze game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments