PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs krijgt releasedatum!

De titel van de game is een hele mond vol, maar wat verwacht je anders van een nieuwe PAC-MAN game?

Een nieuwe PAC-MAN, daar lopen we wel warm voor. De uitgever laat over de game het volgende weten: ‘PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs laat de onverzadigbare eetlust van PAC-MAN zien in een spel waarin alles behalve het doolhof eetbaar is. In het spel moeten spelers zich een weg eten door meerdere onderling verbonden doolhoven om de Chomp Champ te worden – oftewel de laatste PAC die aan het einde van elke wedstrijd nog overeind staat. Krijg de overhand op andere spelers of draai de rollen om tegen GHOSTS door gebruik te maken van verschillende Power Items die PAC-MAN een schild, verbeterde snelheid en meer geven. Spelers kunnen hun tegenstanders ook saboteren door Power Items te gebruiken die de Ghosts helpen. Ze zullen niet alleen PAC-MANs normale dieet van stippen en fruit kunnen verorberen, maar ze kunnen ook de PACs van andere spelers verorberen in een echte competitie van man tot man‘.

De nieuwe PAC-MAN zal verschillende spelmodi kennen. Zo is er de Elimination Mode met arcade-achtige actie waarin spelers van elke rang het tegen elkaar kunnen opnemen en tokens kunnen verdienen die ze kunnen inwisselen voor aanpassingsitems, en de Ranked Mode waarin spelers het opnemen tegen even vaardige tegenstanders van over de hele wereld en Rank XP verdienen waarmee ze hun plaats op de ranglijsten verdienen.

Ook is er een enorme multiplayer mode: ‘Met 63 andere spelers per wedstrijd is bling dé manier om op te vallen in de menigte; spelers kunnen hun PAC aanpassen met een verscheidenheid aan lichaams-, hoofd- en gezichtscosmetica. PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs bevat een vriendensysteem waarmee spelers met vrienden kunnen meedoen aan dezelfde wedstrijd, hun voortgang kunnen bijhouden en de actie kunnen bekijken als hun vrienden – of vijanden – aan het spelen zijn‘. Deze mode wordt natuurlijk absolute chaos.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs verschijnt op 9 mei 2024 voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties